Når den smukke røde farve kan være en udfordring

oprettet d. under Kreativ Inspiration

Når den smukke røde farve kan være en udfordring

Jeg har fundet inspiration hos Anette fra Simple and Basic til mit bud på et lidt anderledes julekort.

Først og fremmest synes jeg, at foiling på det sorte mønsterpapir netop fra Simple and Basic (her med små polkadots) er helt genialt.

Jeg har udfordret mig selv med at arbejde i rødt, som jeg ellers ikke er god til.

Den foil jeg har brugt er fra Wow og blot lagt på mønsterpapiret med den lækre, røde side opad. For at undgå ”ulykker” lægger jeg det hele i et stykke foldet bagepapir inden jeg kører det gennem min lamineringsmaskine. Og voila! Jeg synes, at det polkaprikkede folierede mønsterpapir er superfint.

Vingerne er lavet med en Impresslit fra Sizzix. Den fungerer som die og embossingfolder i én. Her lavet i sølvfarvet spejlkarton. God jul er skåret i rødt glitterkarton (gammel die fra GA) og det røde hjerte i metalkarton. Jeg har desuden pyntet med nogle dun og hvide enamel dots fra Simple and Basic.

Mange kreative julehilsner

Marianne /KT

Materialer:
SBD003 - Double pierced rectangle – Simple and Basic

SBD159 - Pierced Hearts - Simple and Basic

664248 - Embossingfolder og die -  Winged - Sizzix/Tim Holtz

SBA001 - Enamel Dots Soft White – Simple and Basic

SBP025 - Design papers 6x6" -  Jet Black – Simple and Basic


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar