Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Luna Hobby
CVR-nr. 29574774
Tigervej  17
4600 Køge
Mailadresse: info@lunahobby.dk
Telefonnummer: 20 95 50 28

Betaling
Alle priser er angivet i danske priser inkl. moms og andre afgifter.
Priserne gælder kun ordre til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.

Betaling for varerne kan ske online ved brug af Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, JCB, MobilePay og Bankoverførsel.
Ved bankoverførelse sendes pengene til reg: 2233 kontonnr: 5908519738 HUSK påfører ordrenr. BEMÆRK ved bankoverførelser er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vi tager ikke kortgebyrer, og hæver først pengene når ordren sendes.
Du kan på vores side vælge at betale med ViaBill. ViaBill er IKKE en løsning Luna Hobby står for, det er en aftale du som kunde laver selvstændigt med ViaBill. Læs mere om ViaBill på deres hjemmeside

Fragt
Ordre sendes samme dag, ved bestilling inden klokken 12.00, som vi har modtaget betaling.
Det er altid muligt at se lagerstatus inden varen tilføjes til indkøbskurven. Er vi ikke i stand til at afsende varerne inden for det angivne tidsrum, giver vi dig information herom pr. mail eller telefon.
Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre.
De samlede leveringsomkostninger fremgår tydeligt, når du bestiller varer i webshoppen.
Vi sender med pakker med postnord, det er ikke muligt at få sendt med brev af hensyn til forsikring af ordren. Forsendelsesomkostninger beregnes udfra vægt og vil altid kunne ses inden ordren afsluttes.


Der vil blive faktureret returporto for pakker, der kommer retur pga. modtagelse nægtet, ikke afhentet m.m.

Vi tilbyder fragt fri levering ved køb over 750,00 kr (Kun gældende i til levering i Danmark). Billigste fragt vil blive brugt.
www.lunahobby.dk tager ansvaret for varerne, indtil modtagelsen. (Vi leverer i Sverige og Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret/ Returnering
www.lunahobby.dk giver, ifølge forbrugeraftalelovens § 17, 14 dages fortrydelsesret på alle varer.

Ønsker du at benytte fortrydelsesretten, skal varen returneres uåbnet og i samme stand og mængde som ved modtagelse.

Du kan returnere en vare ved at sende den til angivne adresse under Juridiske oplysninger øverst i handelsbetingelserne. Vedlæg derudover en kopi af bon/kvittering.

Ønsker du pengene refunderet, overføres beløbet til det anvendte kreditkort (Dankort, Visa mv.) i forbindelse med bestillingen, indenfor 14 dage fra modtagelse af varen.

Ønsker du at returnere den købte vare, skal du selv stå for forsendelsesudgiften, dette gælder også hvis ordren ikke bliver afhentet i en pakkeshop til tiden og pakken dermed går retur, denne udgift vil blive faktureret kunden.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varen sendes til:
Luna Hobby
Tigervej 17
4600 Køge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
Luna Hobby
Tigervej 17
4600 Køge
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Luna Hobby og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på https://lunahobby.dk er Carsten Stein Olsen.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@lunahobby.dk

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Carsten Stein Olsen på 2095 5028 eller info@lunahobby.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14.05.2019