Om webshoppen lunahobby.dk

Luna hobby startede tilbage i 2006 med navnet cakkeshop. Jeg startede op med et bredt sortiment af alting og tog ud på diverse små markeder.

Efter noget tid besluttede jeg at gå hobby vejen. Det er så gået stille og roligt fremad. 2011 - 1. januar overtog jeg Lailas hobby og skiftede navn til Luna hobby. 2012 - 21. juni blev så dagen hvor jeg tog springet og åbende en fysisk butik på Sdr. Viaduktvej 17 4600 køge. Efter 7 måneder blev det for smårt og jeg flyttede i større lokaler lige overfor den gamle butik. 2013 - Juni ansatte jeg Tina som fleksjobber, den første ansatte. 2014 - 1. marts begyndte vi, også, at satse på scapbooking.  

Vores mål er at være en god kreativ medspiller for vores kunder. Vi går op i god kundeservice, rimelige priser og vores motto er: hvad kan vi gøre for dig? Vores varer sortiment udvides løbende og vi høre gerne fra vores kunder med forslag til nye varer. Vi tager også gerne varer hjem på bestiling. Finder du ikke det du søger så ring eller mail til os og vi vil prøve at skaffe det hjem til dig. Velkommen til Luna hobby, vi glæder os til at se dig her på nettet eller i vores butik i Køge.

Butikken i Køge har følgende åbningstider:
Mandag: 12-17
Tirsdag:  10-17
Onsdag: 10-18
Torsdag: 10-17
Fredag: 10-17
Lørdag: 10-14. 

I Luna Hobby, kan du møde:

Carsten Stein Olsen Karina Stein Olsen Birthe Stein Olsen  

Ejer

Carsten Stein Olsen

 

Karina Stein Olsen

 

Birthe Stein Olsen

 

 

 

  Kamilla Gandrup    

Jannie Sneholt

 

Kamilla Gandrup

 

Trine Jørgensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan tilgå vores kontaktside her>>>

MvH
Carsten  Stein Olsen